Nyelvi labor

Jelen oktatási struktúránkban kiemelt szerepet kap a multimédiás oktató központok alkalmazása úgy nyelvoktatásban, mint bármely más tantárgyak körében, ahol rendelkeznek elektronikus adathordozókon tárolt tananyagokkal. Az elmúlt esztendők folyamán bebizonyosodott, hogy a hatékony csoportos oktatás eredményességének egyik eszköze a legmodernebb multimédiás technológiák alkalmazása.

Felügyeleti Rendszer a számítógéptermekbe

Számítógépteremben tanórát tartani? Hogy nyugodtan internetezhessenek, amíg én magyarázok? Vagy ha meg figyelnek, akkor ide-oda rohangáljak, hogy mindenkinek egyesével megmutassam, hova kattintson? Így nem lehet tanítani!

Így tényleg nem. De mit szólna, ha a tanári asztalnál ülve megtekinthetné bármelyik tanuló képernyőjét az Ön saját monitorán? És eközben átvenné a tanuló billentyűzetének és egerének irányítását – pár gyors mozdulattal kisegítendő az elakadt tanulót? Az elméleti anyag átadásának idejére elsötétítené a nebulók képernyőit, vagy beállítaná, hogy mindenki ugyanazt lássa a monitorán, amit Ön, és eközben a tanulók nem használhatnák egereiket és billentyűzeteiket? Szabályozhatná az Interneten meglátogatható oldalak halmazát, vagy épp letilthatná az Internet-hozzáférést? Például nyelvi órán élő szóban beszélhetne bármelyik diákjával fülhallgatón és mikrofonon keresztül – a többiek zavarása nélkül?

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani cégünk által telepített egyedi kivitelezésű számítógépes oktató központokat, mely falhasznált eszközei folytán jelenlegi legjobb informatikai technológiát képviseli.

A BAROSS Computer Kft. tevékenységi körének fő célpontja a MULTIMÉDIA rendszerű oktató központok teljes körű kivitelezése.

További tevékenységünk informatikai eszközök szoftverek forgalmazása, rendszerintegráció, informatikai hálózatok telepítése. Ezen területeken elért szakmai tapasztalatink nagy támogatást biztosítanak, hogy a laborok kivitelezését a mai kor követelményei szerint a legjobb minőségben gyártsuk le.

A bútorokat egyedi igények alapján úgy szín, mint forma, vagy csoport elhelyezés szerint tervezzük és gyártatjuk.

Meglévő informatikai laborok átalakítását is vállaljuk a rendszer fő elemének a Számítógépes Osztályterem Menedzsment Rendszer beépítésével.

Nyelvi labor

Nyelvi labor

Nyelvi labor

Nyelvi labor


Bútorok

Tekintse meg bútorainkat!

Nyelvi labor

Nézzen szét részletesebben nyelvi laborunkban!

Baross Computer

Tekintse meg számítástechnikai kínálatunkat!